Menuknop Home
Menuknop Diensten
Menuknop Contact

Steven Van Giel BVBA realiseert de transformatie van ruwbouw naar een afgewerkt huis, een fase die de afwerkingskwaliteit en waarde van uw woning bepaalt. Ik ben actief in gans de provincie Antwerpen voor alle algemene bezettingswerken zowel in nieuwbouw als renovatie.

Bezettingswerken
Bezettingswerken in uw nieuwbouw- of renovatiewoning bepalen de kwaliteit van uw woning en zijn daarom van uiterst belang, ook voor het esthetische aspect. Bezettingswerken zijn mogelijk op allerlei oppervlakken, zoals snelbouw, betonblokken, gipskartonplaten, stucanet,… De bezettingswerken worden uitsluitend uitgevoerd met de beste materialen. Voor informatie kan u terecht op de website van Knauf.

Foto 1 bezetting Foto 2 bezetting Foto 3 bezetting

Gyprocwerken - Stucanet
Gyproc is uiterst geschikt voor het plaatsen van zwevende plafonds en valse wanden. Gyproc is zeer flexibel en licht materiaal en overal toepasbaar. Gyproc heeft van nature een hoge brandweerstand.

Stucanet wordt eveneens gebruikt voor het plaatsen van zwevende plafonds en valse wanden. Het is een pleisterdrager bestaande uit gelast gegalvaniseerd traliewerk in combinatie met golfkarton. Stucanet is plooibaar, waardoor een optimale bepleistering mogelijk is in verschillende vormen en constructies. Dit zorgt voor een mooi afgewerkt geheel.

Zowel Gyproc als Stucanet kunnen achteraf perfect beschilderd worden.

Foto 1 Gyproc Foto 2 Gyproc

Cementwerken
Voor vochtige ruimten, zoals badkamers, zijn cementwerken aangeraden. Cement is meer waterafstotend dan pleisterwerk. Cement kan zowel glad als ruw worden afgewerkt. Indien cement glad wordt afgewerkt, kan deze beschilderd worden. Bij een ruwe cementbezetting wordt er achteraf betegeld.

Foto Cementwerken

© StevenVanGiel.be